Mann angrepet av hund i Oslo i dag.

Hva skal du gjøre hvis hunden din plutselig slåss med en annen? En mann som idag forsøkte å gå mellom de to hundene ble sendt til Ullevål sykehus med bittskader i lysken. Dittdyr har snakket med ekspert Gry Løberg, som vet hva du skal gjøre hvis du ender opp i en lignende situasjon. Les saken i Dittdyr.no!

Vist 191 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Stusset på sammenhengen mellom overskriften og det som faktisk hendte.

At man blir bitt når man skiller to slåssende hunder, har ikke noe med det jeg (og de fleste andre?) forbinder med å “bli angrepet av en hund” å gjøre. Blir du angrepet av en hund, ser den deg og bestemmer seg for å ta deg.

Rottweileren ANGREP ikke mannen
Det er helt vanlig at hunder, i den opphetede og uoversiktelige situasjonen en slåsskamp er, serverer et bitt eller to til den eller de som blander seg inn.
Siden mesteparten av hundens oppmerksomhet i et alvorlig slagsmål går til motstanderen, forsvarer hunden seg til og med mot eieren sin (som forsøker å dra den bort) berøring uten å oppfatte helt hvem den bet eller hvor hardt . Imidlertid er det “nothing personal”. Den viser ingen aggresjon mot “innblanderen” etter at slagsmålet er over, og hunden er ikke unormal for å ha reagert på en slik måte (når den først har havnet i slåsskamp).

Annonse

Nye bilder